Opti haalt eerste winst binnen tijdens PanAm Games

Dagbladen overzicht – 30 juli 2019
juli 30, 2019
Standaarden ter waarborging voedselveiligheid
juli 30, 2019
Show all

Opti haalt eerste winst binnen tijdens PanAm Games

Badmintonspeler Soren Optie komt vandaag tijdens PanAm Games uit tegen de Cubaan Guerrero Osleni, op het onderdeel Heren Enkel. Daarna zal hij tezamen met Dylan Darmohoetomo dubbelen in het onderdeel Heren Dubbel om 14.50 uur lokale tijd tegen Rodolfo Ramirez en Jonathan Solis van Guatemala. In de wedstrijd tegen Oslene, huidig Pan-Amerikaans kampioen, zal Opti alles uit de kast moeten halen om van de regerende kampioen te winnen. Sören weet dat hij de underdog is en het niet gemakkelijk zal hebben, maar hij zal er wel alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten.

Coach Gilmar Jones verklaarde eerder dat de voorbereiding van Opti goed is geweest. Nadat de speler in de tweede set een achterstand kreeg, werd hij door Jones geadviseerd de set af te maken zonder te focussen op een inhaalslag en juist vol te gaan in de beslissende derde set.

Coach Gilmar Jones en daarvoor Opti Soren. Optie komt vandaag uit op het onderdeel badminton tegen de cubaan Guerrero Osleni tijdens de PanAm Games in Lima, Peru.

Comments are closed.