Opnieuw gouden medaille voor onze Borgoe rum

China steunt First Lady met schoolpakketten
september 21, 2016
Koffiekamp Collectief ondersteunt eis voor nieuwe locatie
september 22, 2016
Show all

Opnieuw gouden medaille voor onze Borgoe rum

Onze Borgoe Rum dot het weer!  Onze eigen Borgoe rum heeft tijdens de internationale Spirits Selection 2016 competitie weer een gouden medaille gewonnen. Deze  internationale Spirits Selection 2016 competitie werd gehouden in Mexico. Onze Borgoe rum deed mee in de categorie 8 jaar oude rums.

Met het weer in de wacht slepen van de gouden medaille is opnieuw gebleken dat onze eigen Borgoe rum gerekend kan worden tot de beste ‘aged’ rum in de wereld. Maar dit is geen nieuws meer voor ons, want we weten dat onze Borgoe rum al tientallen jaren toonaangevend is, en de geïmporteerde rums achter zich laat.

Ook de andere variaties van onze Borgoe rum zijn zeer geliefd, niet alleen onder de Surinamers maar zeer zeker ook onder de toeristen. Sinds een paar jaren worden onze Borgoe rums ook gedronken in het buitenland. Vooral in Europa begint het steeds meet terrein te winnen. De verkoopprijzen vooral in Nederland bijvoorbeeld liegen er niet om. Dat Borgoe rum zo geliefd is komt ook niet zomaar. Dat heeft allemaal te maken met de verschillende prijzen die onze rum heeft weten te winnen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onze Borgoe 15 Year Old rum die ook in de prijzen is gevallen tijdens de  Europese en Caribische spirit competities.

Comments are closed.