Opengebroken deel Gongrijpstraat gauw terug in originele staat

BOG en Openbaar Groen samen ten strijde tegen Chikungunya
juli 16, 2014
Today in Pop History
juli 16, 2014
Show all

Opengebroken deel Gongrijpstraat gauw terug in originele staat

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij(SWM), laat weten dat zij haar werkzaamheden op de hoek van de Gongrijpstraat en de Schietbaanweg, die voor wat overlast hebben gezorgd, heeft afgerond.

SWM-woordvoerder, Edmond Blufpand, zegt tegenover Radio 10, dat het enige dat nog moet gebeuren, is het herstellen van de weg. Aanvankelijk werd de weg vanmorgen opengesteld voor alle wegverkeer, maar enkele uren later weer gesloten voor auto’s.

Begin vorige week werd de hoek Gongrijpstraat – Schietbaanweg afgesloten vanwege de werkzaamheden van de SWM, die oude waterleidingbuizen vervangt voor nieuwe. Dit leidde tot stremming in het verkeer over die weg en de wijde omgeving, vanaf de Henck Arronstraat tot aan de Ringweg. Dit veroorzaakte veel irritatie bij weggebruikers.

Nu de werkzaamheden zijn afgerond moet alleen nog het wegdek hersteld worden. Daarvoor heeft de SWM, naar zeggen van Blufpand, het bedrijf Caremco aangetrokken. Caremco moet waar nodig een nieuwe de asfalt laag aanbrengen. Volgens Blufpand kan dit niet lang duren, maar hij kan niet precies aangeven wanneer Caremco de opdracht afrondt.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.