Openbaar Ministerie ingeschakeld op afdeling Vreemdelingen Zaken

94 Green TV eerste groene Surinaamse omroep
september 15, 2015
Nieuwe Stroom en Watertarieven gaan vandaag in; Regering en vakbeweging nog niet op 1 lijn
september 15, 2015
Show all

Openbaar Ministerie ingeschakeld op afdeling Vreemdelingen Zaken

Minister Jennifer van Dijk Silos heeft het openbaar ministerie ingeschakeld om onderzoek te doen op de afdeling Vreemdelingen Zaken van het Ministerie van Justitie en Politie. Dit maakte zij gisteren bekend tijdens een kennismakingsmoment met het burgerpersoneel in de congreshal. Zij heeft informatie dat er gestructureerd gesjoemeld is met verblijfsvergunningen waarbij er grote sommen geld onder de tafel zijn betaald.

5 Comments

 1. Ricardo Gomez schreef:

  Laat dora , brunsie aanpakken , want hij zwaaide met de scepter op die afdeling . Hopelijk gaat die integere pg van haar zijn rokje beetje schudden

 2. Glenn Vreeswijk schreef:

  zij hft geen genade ook met degene die handelingen hft gepleegd in opdracht van hun baas”de minister” ze moet oppassen.. want zij voert ook klakkeloos opdrachten uit van “Baas”

 3. John Kasan schreef:

  Wat het zo dat de vorige minister deze duistere zaken en naar corruptie ruiken praktijken niet wist of was hij alleen met boeven en rovers op te roepen om zich aan te geven .Of beter gezegd was Tigri Barba alleen als bescherm heer voor deze corruptelingen . Men zou makelijk kunnen stellen dat nieuwe bezems schoon veegd. Maar dit lijkt wel gortig te zijn .

 4. Ho-Asjoe Xaviera schreef:

  Boi Dora e regeriiii..