Ook bond gepensioneerden vraagt gefaseerde invoering verhoogde nutstarieven

Politie Korpschef Tjin Liep Shie stoort zich aan anonieme beschuldigingen
september 9, 2015
Today in Pop History
september 10, 2015
Show all

Ook bond gepensioneerden vraagt gefaseerde invoering verhoogde nutstarieven

De Bond Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) zegt de uitkomst van de openbare vergadering van morgen donderdag, in De Nationale Assemblee af te wachten. Daar zal de regering onder leiding van president Desi Bouterse en vicepresident Aswin Adhin, is de verwachting, uitgebreid uitleg geven over de inkomstenverhogende maatregelen. En dat onder de noemer van ‘solidariteitsheffing’.

Surinaamse gemeenschap rijdt al een week rond met de verhoogde brandstofprijs. De BBGO en de rest van de samenleving heeft zich ook, lijkt het, neergelegd bij de aankomende verhogingen van water en stroom. Terwijl ook bij de leden van de bond de maatregelen hard op hun dak zijn gevallen, zegt Renate Wouden, de voorzitter van de BBGO.

2 Comments

  1. Sander Emanuels schreef:

    Mensen, realiser je nu eens, dit is allemaal tijd- en energieverspilling, de mensen die het uiteindelijk voor het zeggen hebben in dit land, hebben nul (0,0) empathy voor de rest van het land en volk, niets, nada, ze gaan luisteren, ze gaan praten, maar ze gaan niets terugdraaien, verlichten of temporiseren of iets dergelijks….there is no way back, nog 5 = nog 5 ! Klaar ! Tan tiking nomo ! :/

  2. Mary Stju schreef:

    Willen ze dat het volk.op straat moet komen?