Online-school voor mens met een beperking geopend

10 Mobiel – Lionel Blokland – 23 juni 2021
juni 23, 2021
Coronavirus (Covid-19):
juni 23, 2021
Show all

Online-school voor mens met een beperking geopend

Stichting Wan Okasi viert 10-jarig bestaan

Stichting Wan Okasi heeft dinsdag de ‘Wan Okasi Skoro’, een online scholingsinstituut, gelanceerd. Dat gebeurde in verband met het tienjarig bestaan van de stichting voor mensen met een beperking. Voorzitter Aniel Koenjbiharie hoopt met ondersteuning van de regering op gratis internet voor de doelgroep voor het volgen van online lessen. Wan Okasi is bezig met de transformatie van een stichting naar een holding. De bedoeling is om de doelgroep zelf voorziend te maken, zegt Koenjbiharie.

Koenjbihari zegt verder niet tevreden te zijn met de verhoging van de financiële bijstand voor mensen met een beperking naar SRD 750,-. Hij hoopt op een hogere uitkering voor de doelgroep.

Bij de lancering van de ‘Wan Okasi Skoro’ was ook minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken aanwezig. In zijn felicitatieboodschap beloofde hij er bij de regering voor te zullen pleiten dat de uitkering verder wordt opgetrokken.

U hoorde Uraiqit Ramsaran, de minister van Sociale Zaken. De instelling heeft naast de lancering van de online ‘Wan Okasi Skoro’ ook een nieuw logo onthuld. Stichting Wan Okasi vierde zondag het tienjarig bestaan.

Comments are closed.