Special Olympics ontbreekt fondsen voor deelname Wereldspelen in Abu Dhabi
februari 21, 2019
Sportverslagen – 21 februari 2019
februari 21, 2019
Show all

Onderwijs en BvL in gesprek

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft de Bond van Leraren (BvL) uitgenodigd voor een gesprek. Dat heeft bondsvoorzitter Reshma Mangre donderdagmorgen meegedeeld tijdens een persconferentie in het bondsgebouw. Het onderwijs op het Natin ligt sinds donderdag plat. Dit besluit is woensdag genomen in een vergadering van de bond met de docenten. Mangre is blij met de uitnodiging van het ministerie, hoewel het volgens haar lang heeft geduurd.

Mangre stelt dat het incorrect is dat de actie gehandhaafd blijft ondanks de uitnodiging van minister Ferrier. Dat had veel eerder moeten gebeuren stelt ze.

Of de acties opgeschort zullen worden, hangt volgens de bondsvoorzitter af van het resultaat van het gesprek. Dat wordt morgen beslist in een ledenvergadering.

Reshma Mangre, voorzitter van de Bond van Leraren, in gesprek met Radio 10, vanmorgen na de persconferentie in het bondsgebouw. Het resultaat wordt vrijdag met de Natin-docent besproken. Het onderwijs op deze school ligt vanaf donderdag plat.

Comments are closed.