Onderwijs directeur Bennanon verzekerd optimale veiligheid rond scholen Paramaribo Zuid

Dagbladen overzicht – 30 mei 2019
mei 30, 2019
President Bouterse en premier Browne van Antiqua & Barbuda intensiveren ontwikkelingssamenwerking
mei 30, 2019
Show all

Onderwijs directeur Bennanon verzekerd optimale veiligheid rond scholen Paramaribo Zuid

Militairen en politie-eenheden vanaf vandaag op scherp

De veiligheid op en rond scholen te Latour en omgeving zal vanaf vandaag worden opgevoerd. Dit geldt ook voor OS Hockey 1 en 2 en de Ceciliaschool aan de Ramgoelamweg. Dit zegt onderwijs directeur Natasia Bennanon. De directeur oriënteerde zich samen met enkele onder directeuren van het ministerie woensdag op de scholen die vaker worden geteisterd door criminelen. Met het ministerie van Justitie en Politie als ook het ministerie van Defensie lopen intussen afspraken om de veiligheid in de buurten van de scholen in Paramaribo Zuid ernstig ter hand te nemen.

De getroffen leerkrachten en studdenten zijn nog behoorlijk aangeslagen door de recente roofovervallen zegt directeur Mulo Hockey.

Als we onderwijs directeur Natasia Bennnanon mogen geloven volgt vanaf vandaag een interdepartementale aanpak om de roofovervallen en diefstallen op scholen in de omgeving Latour terug te dringen. Manschappen van het Nationaal Leger en politie-eenheden zullen voor, tijdens en naschool, meer als ooit zichtbaar en onzichtbare patrouilles uitvoeren om het veiligheidsgevoel van schoolgaanden, leerkrachten en ouders te kunnen waarborgen.

Comments are closed.