Ondernemer Jhauw doet mogelijk valse aangifte over moordcomplot tegen hem

Ziekenhuisproject Wanica blijft schenking maar deels gefinancierd
november 5, 2014
Presentatie over komst spoorverbinding Paramaribo-Onverwacht
november 5, 2014
Show all

Ondernemer Jhauw doet mogelijk valse aangifte over moordcomplot tegen hem

Ramsoender Jhauw, Surishopping directeur en voorzitter van de zelf opgerichte politieke partij PING, heeft mogelijk het verhaal over een moordcomplot tegen hem, zelf in elkaar gezet. In ieder geval twijfelt de politie aan de verklaringen van Jhauw. De man die betaald zou zijn om Jhauw om te brengen, in opdracht van ondernemers Lall en Prashant Dassasingh, zou nu iets anders verklaren. De man zou volgens Starnieuws vijftienduizend SRD hebben ontvangen om de valse verklaring af te leggen.

Politiewoordvoerder Humprey Naarden zegt aan De Ware Tijd, dat “het onderzoek zo vergevorderd is, dat aangegeven kan worden dat de aangifte in strijd is met de waarheid”. Intussen ontkent Jhauw in een eerste reactie aan DWT, dat hij een valse aangifte zou hebben gedaan. Hij daagt de politie zelfs uit, hem op te sluiten, als hij niet de waarheid zou hebben verteld.

Eerder hadden vader en zoon Dassasingh, die door Jhauw zijn beschuldigt van het moorcomplot tegen hem, overwogen een rechtszaak tegen Jhauw aan te spannen. In hoeverre ze door deze nieuwe ontwikkeling nog denken aan gerechtelijke stappen tegen de ondernemer en PING-voorzitter, is nog niet duidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.