OKB-voorzitter Van Dijk-Silos: “Bevolkingsregister moet up-to-date blijven”

Dagbladen overzicht – 24 april 2020
april 24, 2020
LVV en IICA gaan uitvoeringsprojecten aan
april 24, 2020
Show all

OKB-voorzitter Van Dijk-Silos: “Bevolkingsregister moet up-to-date blijven”

Quito (Ecuador), 12 de noviembre 2013. El Canciller Ricardo Patiño y la Presidenta Pro Témpore de UNASUR, Jennifer Van Dijk-Silos, firmaron un acuerdo relativo a los Privilegios e Inmunidades de los Integrantes de la Misión Electoral para las Elecciones Seccionales del 23 de febrero de 2014. Foto: Fernanda LeMarie - Cancillería del Ecuador.

De voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB), Jennifer Van Dijk-Silos vindt dat het bevolkingsregister van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) op tijd moet worden bijgehouden. Eerder hield het bureau zogenoemde opschoningsacties, maar kennelijk is dit lang niet gedaan. Dat zijn de woorden van Van Dijk-Silos in reactie op het geval van een koppel dat woonachtig is in Welgedacht C en tot de ontdekking kwam dat er meerdere mensen zijn ingeschreven op het adres. Volgens CBB-directeur Dennis Menso hebben de personen die eerder daar hadden gewoond zich niet uitgeschreven. De OKB-voorzitter vraagt zich echter af wat CBB hieraan doet.

OKB-voorzitter Jennifer Van Dijk Silos. Zij vindt dat het bevolkingsregister van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) op tijd moet worden bijgehouden.

Comments are closed.