OBS VREEST VOOR LAMLEGGING SCHOOLVERVOER

AZP-directeur: Problemen zorgsector groter geworden
januari 7, 2016
CBVS ONTKENT GESPREKKEN OVER ‘VALUTABASKET’
januari 7, 2016
Show all

OBS VREEST VOOR LAMLEGGING SCHOOLVERVOER

De Organisatie van Bushouders in Suriname is niet te spreken over het uitblijven van de betaling van haar leden. Ruim 10 procent van meer dan vierhonderd bus- en ongeveer tachtig boottrajecten, moest al sinds 15 december ontvangen over de maand november. Themen zegt dat de schoolvervoerders de situatie beu zijn, vermeldt de ware tijd.

“Ik heb hen gevraagd om nog een week vol te houden, maar als er medio januari geen oplossing komt, dan vrees ik voor een complete lamlegging van het schoolvervoer. Onderwijsminister Robert Peneux was woensdagmiddag nog niet in staat te reageren, omdat hij nog moest terugkoppelen met zijn administratieve diensten.

Themen zegt dat alle stukken van de bushouders in orde zijn. Het kan er bij hem niet in dat de schoolvervoerders vanwege een administratieve rompslomp hun geld nog niet hebben. “Mijn mensen moeten uitbetaald worden”, benadrukt de OBS-voorzitter. Themen zegt dat OBS er bij blijft dat reçu’s niet bij delen moeten worden doorgestuurd, “want het zorgt ook voor onoverzichtelijkheid voor het ministerie van Financiën. DWTonline

Comments are closed.