NPS vindt nek-aan-nekrace VHP en NDP te hoog gegrepen

Dagbladen overzicht – 16 april 2019
april 16, 2019
Brand Notre-Dame geblust
april 16, 2019
Show all

NPS vindt nek-aan-nekrace VHP en NDP te hoog gegrepen

De NPS staat er volgens de laatste NIKOS-peilingen niet slecht bij in vergelijking met andere politieke partijen die van de voorgrond zullen verdwijnen. Volgens het eerste model dat door Nikos is uitgewerkt, blijft de NPS, zonder medeneming van de zwevende kiezers, stationair op twee zetels in Paramaribo. Uit het tweede model valt te halen dat de NPS, met medeneming van de zwevende kiezers een derde zetel in de wacht zal slepen in Paramaribo.

NPS-voorzitter Gregory Rusland is juist overtuigd van het tweede model. De zwevende kiezers vertegenwoordigen volgens de laatste NIKOS-peiling ongeveer 7 zetels en de NPS richt zich intensief op deze groep. Dat de partij slechts met één zetel zal groeien in Paramaribo en het een nek-aan-nekrace wordt tussen de VHP en NDP, vindt Rusland geen juiste redenering:

NPS-voorzitter Gregory Rusland in reactie op de recente NIKOS-peilingen. Die stellen dat de NPS of stationair blijft op twee zetels of zal groeien naar 3 zetels met medeneming van de zwevende kiezers.

Comments are closed.