NPS en PL rond met kandidatenlijst voor DNA

nimos
Milieuvervuilers krijgen ruimte om milieuvriendelijk te worden
april 6, 2020
Sportverslagen – 6 april 2020
april 6, 2020
Show all

NPS en PL rond met kandidatenlijst voor DNA

Oppositiepartij NPS is rond met haar kandidatenlijst voor De Nationale Assemblee. Het congres gaf gisteren haar goedkeuring aan de voorgedragen kandidaat-parlementariërs.

In Paramaribo bestaat de top 3 uit Gregory Rusland, als lijstrekker, gevolgd door Patricia Etnel en Ivanildo Plein. Opvallend zijn de twee kandidaten die als lijsttrekkers zijn geplaatst in Wanica. Het gaat in beide gevallen om personen die pas de overstap hebben gemaakt naar de partij. Gewezen BEP-topper Michel Felisi is de lijsttrekker voor de NPS in Wanica terwijl de naam van Dayanand Dwarka, gewezen lid van de adviesraad van de VHP, als tweede op de lijst van de NPS prijkt.

Ook Pertjajah Luhur is rond met haar kandidatenlijst voor DNA. Opvallend daar is dat er enkele ABOP-ers gekandideerd zijn in de verschillende kiesdistricten. In het oog springt de naam van Stanley Betterson, die in het vorig kabinet Bouterse nog minister van Regionale Ontwikkeling was namens de ABOP. Hij staat in Wanica op de tweede plek op de kandidatenlijst van PL, net achter Nasier Eskak. De lijsten zijn gisteren goedgekeurd door de partijraad:

De PL en de NPS hebben gisteren hun kandidatenlijsten voor DNA voorgelegd aan de structuren en die zijn goedgekeurd.

Comments are closed.