NPS en BEP op verkiezingstour in binnenland

Dagbladen overzicht – 11 september 2019
september 11, 2019
Bodemonderzoek als lesmateriaal op school
september 11, 2019
Show all

NPS en BEP op verkiezingstour in binnenland

Het binnenland zal de komende periode stembewust worden gemaakt. Met dit doel gaan de Nationale Partij Suriname (NPS) en de politieke partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) op verkiezingstoer in het achterland van Suriname. Het maken van de juiste keuze tijdens de algemene, vrije en geheime verkiezingen in 2020 is voor hen het thema.  Ook het binnenland heeft recht op echte vooruitgang en ontwikkeling laat NPS-voorzitter Gregory Rusland weten. De NPS heeft het gebied de laatste weken al veelvuldig bezocht. Een delegatie was het afgelopen weekeind in Gujaba, het grootste dorp in Boven-Suriname waar de partij een aantal kernen heeft geïnstalleerd.

Ook de partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) lijkt graag gezien in het achterland. Praktisch iedere week benut de partij het weekeinde om activiteiten te houden met het oog op de aankomende stembusgang. De focus van de BEP, onder leiding van Ronny Asabina, is erop gericht om binnen korte tijd meer dan 50 dorpen in Boven-Suriname aan te doen.

Ronny Asabina, voorzitter van BEP, daarvoor NPS-leider Gregory Rusland. Beide politieke organisaties doen het binnenland zoveel als mogelijk aan voor het houden van activiteiten in verband met de verkiezingen die in mei 2020 zullen plaatsvinden.

Comments are closed.