NJP verwachtte meer communicatie over avondschoolvervoer

‘Leeftijd toelating GLO moet omlaag’
september 30, 2014
LVV Regio-West wil aanpak infrastructuur
september 30, 2014
Show all

NJP verwachtte meer communicatie over avondschoolvervoer

De bezorgdheid over het wel of niet continueren van het avondschoolvervoer behoort tot het verleden. Studenten mochten zich vanaf gisteren, maandag,  hiervoor registreren, zo blijkt uit een bekendmaking in de media.

“We hadden wel een andere houding van het ministerie verwacht. Na ruim drie weken heeft het ministerie niet gereageerd op de brief van het Nationaal Jeugd Parlement (NJP) waarin wij om een onderhoud over deze zaak vroegen. We hadden daarbij met het ministerie willen praten over de problemen die jongeren aan ons hadden voorgelegd en waarover we ons zorgen maakten”, zegt Konrad Acton, ondervoorzitter van het NJP.

Rafaella Ravenberg die in Santopolderweg woont en het IOL bezoekt, is enorm blij dat het avondschoolvervoer wordt voortgezet. Ze heeft zich gisteren geregistreerd. “Aan mij is verteld dat ik teruggebeld ga worden door het ministerie; dit is wel anders dan de voorgaande jaren”, zegt ze. Ook dat alleen fulltime studenten kans maken om vervoerd te worden is voor haar een nieuwigheid.

Acton zegt blij te zijn dat de jongeren die het avondvervoer gebruiken nu zorgeloos de school kunnen bezoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.