Nieuwe verkeers installaties binnenkort actief zegt Henk Wip

BVL en ALS maken zich op voor harde strijd tegen basja-gedrag regering
september 7, 2017
Stichting stop geweld tegen vrouwen houdt Mini informatiebeurs om bewustwording teweeg te brengen
september 7, 2017
Show all

Nieuwe verkeers installaties binnenkort actief zegt Henk Wip

In minder dan een maandtijd kan de technische oplevering van verkeerslicht installaties op vijf verschillende kruispunten in en rond Paramaribo, een feit zijn. Dit verneemt Radio10 uit eerste hand van Henk Wip, Hoofd van de Afdeling Verkeer bij Openbare Werken. De huidige status is dat de verschillende masten er reeds staan, de lichtbakken zijn opgehangen en de bekabeling die ondergronds naar de automatische verkeerslicht regulator loopt, is getrokken.

Op kantoor wordt met deskundigen van OW en de leverancier van de nieuwe verkeerslicht installatie werken, op dit moment nog heel wat werk verzet  zegt Wip aan Radio10. Het hoofd van de afdeling Verkeer bij OW laat verder optekenen dat de nieuwe verkeers lichten meerdere mogelijkheden zullen hebben.

U hoorde Henk Wip , Hoofd van de Afdeling Verkeer bij Openbare Werken.  In gesprek met Radio10. De nieuwe verkeerslicht installaties zijn binnen niet al te lange tijd actief. De vijf nieuwe installaties hebben een geschatte waarde van rond de 8000,- Euro. De verkeerslichten zijn aangebracht aan de hoek Coesewijne straat en Rust en Werk weg, Willen Campagne -/Vant Hogerhuys straat, Dokter Sophie Redmondt en Zwarten Hovenbrugstraat, Charlesburg-Ringweg en de laatste vindt u op de hoek Washingtonstraat en Kwattaweg.

Comments are closed.