Nieuwe Sociale Gids moet groot hulpmiddel worden

10 Mobiel – Jair Tjon En Fa – 5 april 2019
april 5, 2019
Belfort kan grondcorruptie Samsoedien niet hard maken
april 5, 2019
Show all

Nieuwe Sociale Gids moet groot hulpmiddel worden

Het Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SOZAVO) heeft op 28 maart een nieuwe versie van de Sociale Gids uitgebracht. De gids is een soort jaarboek waar de contactgegevens, doelgroepen en doelstellingen van de verschillende instellingen per thema in staan. Het vormt een hulpmiddel bij het snel en gemakkelijk zoeken naar een bepaalde instelling. De laatste versie van de Sociale Gids werd in 2006 uitgebracht. Volgens Angela Salmo, directeur van Sociale Zaken, is de behoefte ernaar merkbaar. Door omstandigheden van uiteenlopende aard heeft het dertien jaar geduurd voor een nieuwe versie is gepubliceerd.

Angela Salmo, directeur van Sociale Zaken. Natasia Hanenberg-Agard, de directeur van de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden (NSBS) zegt dat de gids kan voorzien in een bepaalde dienstverlening.

Natasia Hanenberg-Agard, directeur van de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden (NSBS). Sabea Sobe, directeur van Kindertehuis Ramoth, heeft graag dat er meer voorlichting komt over de gids en waar die bijvoorbeeld verkrijgbaar is.

Sabea Sobe, directeur van Kindertehuis Ramoth. Daarvoor directeuren Angela Salmo van het Ministerie van Sociale Zaken en Natasia Hanenberg-Agard van de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden. Er zijn 3100 exemplaren gedrukt van de Sociale Gids. Er is ook een digitale versie, die volgens het ministerie om de zes maanden zal worden geüpdatet.

Comments are closed.