Nieuw gezicht Centrale Markt langzaam maar zeker een feit zegt Lecton

Radio 10 Sport dinsdag 19 september 2017
september 19, 2017
Braziliaanse Culturele markt moet culturele band met zuiderburen bevorderen
september 19, 2017
Show all

Nieuw gezicht Centrale Markt langzaam maar zeker een feit zegt Lecton

De Centrale Markt moet binnen een half jaar een compleet fris en vernieuwd gezicht hebben. Om dit doel te kunnen halen, is de  voorbije dagen niet minder dan 14 weekenden aan extra uren gemaakt, door gemotiveerde werkers en een team van gedetineerden.

Het laatste blok van de markt is zondag van een schilderbeurt voorzien, de muren aan de voorzijde van een nieuwe verflaag en is het trotoir voor een goed deel aangepakt. Marktmeester John Lecton  laat aan Radio10 weten, dat alleen door hard werken,  de nodige middelen  kunnen worden gegenereerd, zodat de geplande aantal investeringen in de markt kan worden gerealiseerd.

John Lecton, marktmeester op de Centrale Markt. In de afgelopen dagen zijn er lange uren gemaakt om de Centrale markt weer tot een van de aantrekkelijkste plekken in Paramaribo te maken. Waar de oude vishal eerder stond is ondertussen afgebroken. Daar verschijnt binnenkort een moderne Foodcourt. De komende dagen wordt er strak doorgewerkt. Zowel de buiten,  binnenkant, alsook de bovenste verdieping van de markt moet er helemaal anders uit gaan zien.

Comments are closed.