Nieuw directieteam voor Mungra Medisch Centrum

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster
november 20, 2020
Ministerie Arbeid en Jeugdzaken komt in actie na suïcidegevallen
november 20, 2020
Show all

Nieuw directieteam voor Mungra Medisch Centrum

Scheidend directeur misnoegd over ontslag .

Het directieteam van het Mungra Medisch Centrum (MMC) is vrijdag door het stichtingsbestuur vervangen. Dit gebeurde in aanwezigheid van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid. Directeur Zorida Mohamed is vervangen door Shaista Abdoel. Het directieteam bestaat verder uit Medisch Directeur Djoties Jagernath, Verpleegkundig Directeur Sergio Linga en Financieel Directeur Richenel Pontjosentono. De functies van Manager Operationele Zaken zijn ingevuld door Inder Jaglal en Manager Financiële Zaken door Meisa Bisesar. Scheidend directeur Mohamed zei in haar korte speech altijd beschikbaar te zullen blijven voor het MMC, maar uitte ook haar misnoegen dat ondanks door de president is aangekondigd dat met eenieder zal worden samengewerkt en niet aan koppensnellerij gedaan gaat worden, haar team dat uit 3 vrouwen bestond nu zonder baan zit.

Voor de nieuwe directeur van het MMC Shaista Abdoel is de uitdaging groot, zoals ze zelf aangeeft. Maar met het vertrouwen van het stichtingsbestuur en de Volksgezondheidsminister wil ze hard werken de naam van het Medisch Centrum, dat velen in verband brengen met financieel en personele mismanagement weer op te schonen.

Volgens minister Amar Ramadhin moeten vooral efficiëntie en kwaliteitszorg de pijlers zijn waarop het nieuw directieteam moet bouwen. Ramadhin ging in op het vertrek van het scheidend directieteam en de opmerking van Mohamed.

Volksgezondheidsminister Amar Ramadhin, daarvoor de nieuwe MMC-directeur Shaista Abdoel en Zorida Mohamed die voor haar plaats moest maken.

Comments are closed.