Nog geldige on- en minvermogen kaarten in omloop
januari 8, 2016
Consumentenkring verwelkomt stop op winkelvergunning
januari 8, 2016
Show all

Niet de dc is bezig, maar Remy Pollack’

Niet de dc is bezig, maar Remy Pollack. Toevallig is hij, dc en voorzitter van de stichting, want die stichting staat niet op naam van de dc, maar op naam van Remy Pollack”. Zo reageert de districtscommissaris van Commewijne Remy Pollack over de informatie of hij gronden zou hebben verkocht.

Een stellig antwoord blijft uit. De bewering dat hij de personen die percelen hebben gekocht zal terugbetalen, wil hij ook niet bevestigen of ontkennen. “Ik ga volgende week een persconferentie beleggen, dan mag je daar alle vragen stellen.” Op 25 mei 2015 vertelde hij de krant dat hij enkele plannen heeft die hij samen met zijn team wil uitvoeren. Verder onthulde hij ook dat hij als voorzitter van een stichting samen met de inwoners van Commewijne onder andere de landbouw in het district verder op gang wil brengen.

Bij het landbouwproject gaat het erom dat geïnteresseerden gratis een stuk grond krijgen om daar landbouwactiviteiten op uit te oefenen. Dit project wordt uitgevoerd te Baboen Pasi. Pollack zal hierin niet in de hoedanigheid van dc optreden, maar als stichtingsvoorzitter. De infrastructuur moet nog besproken worden met de belanghebbenden. “De beleidskaart is al af en het gaat om vierhonderd hectare.” Intussen hebben 92 personen zich aangemeld. DWT

Comments are closed.