Bewustwording schooljeugd belangrijk bij Financial Inclusion
december 10, 2019
Sportverslagen – 10 december 2019
december 10, 2019
Show all

Ngannou aanvaardt uitdaging Bigi Boy

Topvecher eveneens onder indruk van come-back  tegen Overeem

De Kameroense UFC-topvechter Francis Ngannou zegt geen andere keus te hebben dan in te gaan op de uitdaging van Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik. Dat doet hij maandag op de vlog van MMA-influencer Ariel Helwani. De twee jaar jongere Bigi Boy zei zaterdag nog maar luttele momenten na zijn overwinning op Overeem, dat hij niet kan wachten te vechten met Ngannou.

De vraag aan de nummer 2 op de UFC-ranglijst of hij onder de indruk is van de prestaties van Bigi Boy leverde het volgende antwoord.

Ngannou geldt als een van de grote steren in de MMA-octagon.De afgelopen zes jaar heeft hij 14 keer gewonnen, waaronder 10 knockouts. Slechts drie keer verloor hij een partij en wel op punten. Inmiddels is Bigi Boy terug in zijn vaderland.

Voor de man die Alistair Overeem zaterdag op spectaculaire wijze naar het canvas verwees, waren vanochtend vroeg honderden trotse supporters aanwezig op de luchthaven om Bigi Boy een helden-ontvangst te geven. De hulde werd mogelijk gemaakt door de Minister van Sport en Jeugdzaken, Lalini Gopal en haar collega Vidjay Chotkan, die bussen beschikbaar hebben gesteld voor de fans. Bigi Boy is nu viermaal trefzeker geweest in de UFC en steeds middels KO.

Comments are closed.