RO-minister Dikan bevestigd verschuivingen in dc-korps
augustus 6, 2018
Veel interesse voor cultuuruitwisseling onder schooljeugd
augustus 6, 2018
Show all

MyLab nu ook bij Centrale Markt

Komt zowel bezoekers als venters ten goede, zegt manager Williams

 

Het 60ste MyLab-prikpunt is vorige week geopend bij de Centrale Markt Paramaribo (CMP), ook bekend als ‘bigi woyo’. Ontdekt is dat veel marktventers kampen met hoge bloeddruk en suiker. Het is een zorgwekkende sociaal-maatschappelijk verschijnsel. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat een gezonde leefstijl gecombineerd met gezond eten en veel lichaamsbeweging, helpt in de strijd tegen gezondheidskwalen.

Met deze instelling timmert MyLab al jaren aan de weg voor meer bewustwording in de gemeenschap. Een van de kerndoelen is daarom de gezondheidszorg dichter bij de mens te brengen, zegt Whitney Williams, manager van het nieuwste prikpunt op de markt.

De marktleiding aangevoerd door John Lecton werkt er naartoe Suriname ’s grootste verkoophal voor uiteenlopende producten, toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor iedere bezoeker. Daar past het openen van een MyLab-prikpunt perfect in, aldus Ann Sardjoemissier die ook deel uitmaakt van de leiding van de markt.

John Lecton en Ann Sardjoemissier die de scepter zwaaien over de Centrale markt.

Het prikpunt van MyLab is gevestigd in de buitenste ring van de markt en staat open voor venter en bezoeker. Tegen een kleine vergoeding kunnen er onder meer bloeddrukmetingen worden gedaan en dergelijke worden gedaan.

Comments are closed.