Miranda Lyceum stelt repetitieronde uit

NATIONAAL ARCHIEF WEER OPEN
april 15, 2016
FOLS voorzitter Nerkust houdt vast aan maatregelen belastingsfeer
april 15, 2016
Show all

Miranda Lyceum stelt repetitieronde uit

De directie van het Miranda Lyceum (Lyco I), heeft besloten om de repetitieronde die voor vrijdag gepland was, uit te stellen. Het besluit is genomen na de slechte opkomst van de leerlingen op school donderdag, zegt directeur Balram Soemeer aan Starnieuws.

“Er waren donderdag veel minder leerlingen op school ten opzichte van de eerste schooldag.” De Bond van Leraren (BvL) is sinds woensdag in actie. De bond heeft eisen gesteld aan de regering over de herwaardering van de leerkrachten, beter onderwijs en een stabiel wisselkoersbeleid.

Directeur Soemeer hoopt dat het onderwijsproces spoedig wordt genormaliseerd, zodat ook de leerstof van het derde kwartaal kan worden afgewerkt. Hij adviseert scholieren om van deze periode gebruik te maken door te blijven studeren, omdat bij normalisatie van het onderwijsproces de repetitieronde direct zal aanvangen. De scholieren zullen wel tijdig worden geïnformeerd, stelt de directeur van het Lyceum I. Intussen is de regering in overleg met de lerarenvakbond. De BvL blijft in staking. STARNWS

Comments are closed.