Miranda ingenomen met voorstellen ordening binnenstad

Peneux: Op korte termijn nieuw universiteitsbestuur
november 3, 2015
De TeleG 10 Mobiel Met Jeroen Sloote
november 3, 2015
Show all

Miranda ingenomen met voorstellen ordening binnenstad

Districtscommissaris Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost is ingenomen met het voorstel van bushouder Suraj Sahadew-Lall over de ordening van de binnenstad. Miranda om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat de plannen nog steeds overeind staan om de chaotische situatie in het stadscentrum aan te pakken.

Starnieuws vermeld ook dat Miranda zegt dat hij het initiatief van burgers om mee te helpen denken, bijzonder verwelkomt. “Dit geeft aan dat meer mensen zich bezighouden met de situatie en nadenken over de ordening,” merkt hij op. Hoe meer mensen helpen nadenken en met goede ideeën komen, hoe meer draagvlak er is om noodzakelijke maatregelen te kunnen treffen.

Sahadew-Lall is ingenomen met de positieve reactie van de dc. Hij is blij dat hij bereid is om aandacht te besteden aan zijn voorstel. Sahadew-Lall pleit voor modernisering en ordening van de binnenstad, voor een beter economisch perspectief. Voor hem is de aandacht voor het milieu bijzonder belangrijk. De dc zal de bushouder binnenkort uitnodigen voor een gesprek over de voorstellen die hij heeft gedaan.

Comments are closed.