Ministers Bibis en Volksgezondheid maken buitenlandse reizen

90 Seconden – 10 april 2021
april 10, 2021
Regering treft maatregelen wateroverlast binnenland
april 12, 2021
Show all

Ministers Bibis en Volksgezondheid maken buitenlandse reizen

Volgens Ramdin voor privézaken en werk

Minister Albert Ramdin heeft voor de goede orde bevestigd dat hij en zijn collega van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, een buitenlandse reis maken. Dit deed de bewindsman zaterdag op naar Miami, in het programma 90 Seconden van Radio 10 en in reactie op de op sociale media ontstane ruis. Velen keuren het af dat de bewindslieden op reis gaan terwijl de samenleving gebukt gaat onder lockdown-maatregelen. Volgens Ramdin gaat het niet om een volledige zogeheten ‘plezierreis’.

De minister maakt, zoals hij aangeeft, van de gelegenheid gebruik om naast virtuele gesprekken ook normale werkbesprekingen te hebben rond bilaterale afspraken en betrekkingen.

In dat kader wordt ook de situatie op het eiland Saint Vincent bekeken. Daar is een vulkaan deze week uitgebarsten en worden de bewoners geëvacueerd. Indien nodig zal ook Suriname met hulp inspringen, aldus Ramdin. Maar hij liet het echter niet na om de wijze waarop het nieuws over zijn reis en die van de Volksgezondheidminister naar buiten is gebracht te hekelen. Hij erkent ook dat het kon gebeuren vanwege een omissie van overheidszijde.

Albert Ramdin, minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, zaterdag in ’90 Seconden’ hier bij Radio 10.

Comments are closed.