Ministerie Openbare Werken en Communicatie wil busroutes OBS in kaart hebben

Post Utrecht krijgt na meer dan 50 jaren elektriciteit
juni 23, 2017
Dagbladenoverzicht 23 juni 2017
juni 23, 2017
Show all

Ministerie Openbare Werken en Communicatie wil busroutes OBS in kaart hebben

Onterechte declaraties moeten ophouden zegt OWT&C-minister Miranda

Het Ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) wil alle routes die de bushouders van de Organisatie van Bus- en Boothouders in Suriname (OBS) zeggen te onderhouden, in kaart hebben. Dat zegt minister Jerry Miranda. Op het eerste gezicht kan reeds worden gesteld dat er routes zijn die opgegeven, maar niet bestaan. zijn on speaking terms” over de verdere uitwerking van aangepaste bus en boottarieven.

Een principe akkoord tussen beide partijen maakt niet dat reeds overeenstemming is bereikt over het ingediende wensenpakket van de bus en boothouders organisatie, stelt minister Jerry Miranda desgevraagd.

Er bestaat nog wat onduidelijkheid.Niet alles blijkt helamaal te kloppen.Als voorbeeld noemt Miranda de verschilende opgegeven routes die in de praktijk niet bestaan. Ook wordt door sommige vervoerders onterect de rekening ingediend waarvoor niet is gereden.

Minister Jerry Miranda van het minister Openbare Werken, Transport en Communicatie. OWT& C en OBS, praten dus om o.a. nieuwe prijsafspraken vast stellen voor de routes die hoofdzakelijk door voornoemde organisatie wordt onderhouden.

Comments are closed.