Minister Welzijn blijft bij uitspraak: “Orkaangeweld oorzaak verhoogde benzine prijs”

Upgrading vertrekhal J.A.Pengel airport begonnen
oktober 12, 2017
Regering commiteert zich aan “eigen belofte”
oktober 12, 2017
Show all

Minister Welzijn blijft bij uitspraak: “Orkaangeweld oorzaak verhoogde benzine prijs”

 

De stem van Handelsminister Ferdinand Welzijn, op de kritiek vanuit delen van de samenleving op uitspraken van de bewindsman alszou het orkaangeweld in de regio, mede de oorzaak zijn van de verhoogde pompprijzen. Een argument dat velen in  twijfel trekken.Welzijn deed deze uitlatingen vorige week in de radioshow Bakana Tori van Clifton Limburg.

Minister Welzijn blijft erbij dat hij de samenleving niet heeft opgezadeld met leugens, maar hen slechts de waarheid heeft voorgehouden. Welzijn benadrukt dat de regering geen invloed heeft op de vaststelling van de olie prijs. In  de maand maart werd door de regering de zogenaamde consumenten-belasting in,  waarbij aan de pomp 70 dollarcent voor diesel  en 1dollar en 30 cent extra wordt betaald.

Handelsminister Ferdinand Welzijn over de bezorgdheid en kritiek op de plotselinge verhoging van de brandstofprijzen aan de pomp. Die zou volgens de minister te wijten zijn aan de orkanen die in de regio hebben gewoed. Hierbij zou ook een aantal raffinaderijen in met name Florida zijn getroffen.

 

 

 

Comments are closed.