Minister Noersalim heeft ontmoeting met IaDB consultant

Ondernemerschapstraining voor start-op modern pluimvee bedrijf
november 11, 2017
World Press Photo tentoonstelling: 60 jaar prijswinnende fotografie
november 11, 2017
Show all

Minister Noersalim heeft ontmoeting met IaDB consultant

Minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken (BIZA) heeft in het kader van de implementatie van het directoraat Human Resource Management (HRM) samen met functionarissen van zijn ministerie een onderhoud gehad met lead consultant Joan Underwood van de International American Development Bank (IaDB). Zij is de trekker van de studie Regional Diagnostics of the Civil Service in Suriname. Deze studie heeft als doel om een diagnose en evaluatie te maken met HRM als uitgangspunt voor een efficiënte en effectieve overheidsapparaat.

Volgens Biza-functionaris Nasier Eskak moet deze studie het overheidsapparaat in staat stellen de doelen beter te verwezenlijken en te behalen. “HRM speelt hierbij een belangrijke rol, want als de HRM-instrumenten goed zijn afgestemd op de doelen en strategieën van de organisatie, kunnen we een betere output krijgen. Deze studie is één van de strategieën met betrekking tot de voorbereiding tot het vormgeven en het concretiseren van het directoraat HRM”.

Underwood zegt deze studie, een initiatief van de regering, volledig te ondersteunen en laat weten dat er al goed voorwerk is verricht door de verschillende functionarissen van zowel Biza als het Kabinet van de vicepresident.

Comments are closed.