Minister Amafo benoemd commissie voor aanstellen nieuwe directeur Esther Stichting

Today in Pop History
maart 16, 2014
Drie kinderen zwaar gewond na ramp met brandweerwagen
maart 16, 2014
Show all

Minister Amafo benoemd commissie voor aanstellen nieuwe directeur Esther Stichting

Bondsvoorzitter Murwin Leeflang ingenomen met besluit minister

Minister Alice Amafo van Sociale Zaken heeft vrijdag een commissie benoemd die zich de komende zes weken moet buigen, over de aanstelling van een directeur bij de Esther Stichting. In de commissie nemen zitting een lid van het bondsbestuur, een vertegenwoordiger van sociale zaken en de Esther stichting. De stichting ontbeert al jaren een vaste directeur. Dit zorgt voor enorme wrevel en irritatie bij het personeel.
Amafo belooft binnen afzienbare tijd invulling van de vacante post bij het Esther Hof.

Murwin Leeflang is voorzitter bij de bond van de Esther stichting. De vakbondsman is ingenomen met het besluit van de minister. Werkers leven al lange tijd in het ongewisse over de benoeming van een vaste leiding. Er schijnt volgens hem nu wat ‘licht in de tunnel.

Murwin Leeflang van de bond bij Esther Stichting. Daarvoor minister Alice Amafo van Sociale Zaken. Een constructief onderhoud tussen bondsvoorzitter Murwin Leeflang, ABOP voorzitter Ronny Brunswijk en SoZaVo minister Alice Amafo op donderdag, resulteerde in afspraken voor het instellen van een speciale commissie die zich moet buigen over een geschikte kandidaat voor de directeurs post bij Esther Stichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.