Milieuactivist Erlan Sleur teleurgesteld om verloop van Skalians kwestie

Parlementaire Commissie Sociale Zaken wil snel duidelijkheid over uitkerings bestand  ministerie
oktober 27, 2015
Voetbal International Miguel Cronie onderging vierde operatie en moet minimaal nog één keer onder het mes
oktober 27, 2015
Show all

Milieuactivist Erlan Sleur teleurgesteld om verloop van Skalians kwestie

Klokkenluider en milieuactivist Erlan Sleur reageert teleurgesteld op het besluit dat is genomen in de kwestie rond de skalians. Enige tijd geleden waren ze van het stuwmeer gehaald en aan de ketting gelegd. Het besluit dat is genomen komt in grote lijnen erop neer dat de negen drijvende goud fabrieken, over een jaar ontmanteld moeten worden maar dat ze op weg naar het kerkhof nog verder mogen werken.

Sleur, die zich met zijn organisatie ProBios inzet voor bescherming van de natuur, zegt te zijn geschrokken van het nieuws en kan zijn teleurstelling moeilijk verhullen.

13 Comments

 1. Clive Samson schreef:

  Al was ik het ook

 2. Sander Emanuels schreef:

  Just another episode of the soap called “Real Life in Suriname”…….

 3. James van Dijk schreef:

  De surinaamse politiek. Een ieder moet zijn zak vullen zonder rekening te houden met de long term effects. Ga maar eens na wie de eigenaren zijn van al die drijvende goud fabrieken

 4. De mini ster vn NH en zijn voorzitter Doe De Doe Carl fluiten nu allemaal een toontje lager. Karoe wir’ faya.

 5. Leo Chin schreef:

  Het is heel Opvallend dat de Partij DOE zich Leent voor dit Soort Kolder.De Moraalridder en Tevens Voorzitter Parij DOE,die zo’n Poeha Maakt over Clean Goverment en Millieuvervuiling is nu mede Speler en Bepaler geworden in deze Vervuiling.Het zijn Religieuse Hypocrieten,,,,het gaat om de Stoel en niet om Principes.DOE verwijt PALU terwijl het Duidelijk is dat de President ’t voor het Zeggen heeft,,,,2drachtzaaien…..Waar zijn onze Principes om dit soort Kolder te Verkopen aan het Volk en dat Men ook Verwacht dat wij het Geloven…..Dit is Riool Politiek…Ga dat Ergens Anders Verkondigen maar niet aan het Surinaamsvolk….Religie en Politiek gaan niet samen,het is een Contradictie,,,,Hebt Principes Man !!!!!! [ Voorbeeld Figuren ]

 6. Ulrick Thola schreef:

  Eindelijk wakker? Zo niet slaap ze

 7. Roy Kanhai schreef:

  Zo zie je dat de verkiezingen, geen carnaval feest is, maar damn serious business, for development of the country

 8. Remy Cabenda schreef:

  Laat men de namen bekendmaken. Ik ben het helemaal eens met Leo. Het is gewoon ellendig dat ze in de kreken kunnen gaan werken, dan kan je ze net zo goed op het meer laten.

 9. Glenn Kluivert schreef:

  kersten is verkocht hij heeft de mensen op straat gebracht wetende dat het een verloren zaak is voorzitter doe dat doe je de ebgers toch niet aan

 10. Fharo Wolff schreef:

  Je legt teveel uit

 11. Roy Coco schreef:

  Ik kan mij deze teleurstelling heel goed voorstellen want OOK IK kan nog steeds NIET vatten dat men mag dredgen op weg naar de final destination terwijl duidelijk is dat deze goud fabrieken onze wateren vervuilen met kwik. Ik wacht op een duidelijk verhaal van de minister in deze.
  IS DIT DOOR DE RECHTER BEVOLEN OF NIET.
  Minister Regillio Regilio Dodson TALK TO US PLEASEEE

 12. Rma Rdjo schreef:

  Wat moet nog ontmanteld worden?? Ik snap er niets meer van….

 13. Vroeger groeide ik op met Tele poppie op stvs maar tegenwoordig zijn de jeugd al gewend met al dat toneel gedoe van onze politiek. Hoe zij de jeugd opvoeden met corruptie, leugen en vriendjes politiek .