10 Mobiel – Irene Watson – Panka – 15 oktober 2019
oktober 15, 2019
Sportverslagen – 15 oktober 2019
oktober 15, 2019
Show all

Milieu-inspecteurs nog in actie

Bond morgen in gesprek met Volksgezondheid

De Bond Inspecteurs Milieu-Inspectie (Bimi) in nog steeds in actie. Voorzitter David Bakker zegt aan Radio 10 dat er woensdag een gesprek zal zijn met het Ministerie van Volksgezondheid. Het resultaat daaruit zal dan donderdag worden besproken met de leden.

De milieu-inspecteurs zijn sinds begin oktober in actie, uit ontevredenheid over het uitblijven van de invulling van hun wensenpakket waarover sinds 2017 wordt gesproken.

David Bakker, voorzitter van de Bond van Milieu-inspecteurs bij het BOG. Volgens Bakker speelt het feit dat de dienst nog zonder directeur zit ook een grote rol. Dit zal ook een gesprekspunt zijn tijdens het onderhoud van de bond met het Ministerie van Volksgezondheid.

Het Ministerie van Volksgezondheid zegt bezig te zijn met een selectieprocedure nadat er op 7 augustus dit jaar een sollicitatie oproep was geplaatst voor de functie van directeur van het Bureau Openbare Gezondheidszorg. Totdat die is gekozen heeft de directeur van Volksgezondheid Cleopatra Jessurun de taak op zich.

Comments are closed.