Milieu-inspecteurs hervatten werkzaamheden

Aanhouding Telgt met 30 dagen verlengd
december 18, 2019
Leerlingen St. Wilhelmus I slachtoffers beroving
december 18, 2019
Show all

Milieu-inspecteurs hervatten werkzaamheden

Regering krijgt tot 20 januari om geheel wensenpakket uit te voeren

De milieu-inspecteurs hervatten hun werkzaamheden, na een zoveelste actie zegt hun bondsvoorzitter David Bakker aan Radio10. Hun actie die begin oktober begon, wordt opgeschort. Dit is het resultaat van een gesprek dat het bondsbestuur maandag had met de pas aangetreden BOG-directeur Minouche Bromet. Tot 20 januari zullen de milieu-inspecteurs zich stilhouden aldus Bakker, die aangeeft dat zijn leden de verrichtingen van de regering, met betrekking tot de uitvoering van het geheel wensenpakket, zoals overeengekomen in 2017, met argusogen zullen volgen.

Daarmee wil de bond niet zeggen dat enige inzet van Bromet niet gewaardeerd zal worden, meent de voorzitter. Er is veel werk aan de winkel bij het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG). Het is afwachten hoeveel armslag de nieuwe directeur krijgt om de dienst weer op spoor te krijgen.

Voorzitter van de Bond inspectie milieu-inspecteurs bij het BOG, David Bakker dinsdag in gesprek met Radio10. Volgens hem zullen zijn leden er hard aan werken een inhaalslag te maken voor de periode waarin hun actiemodel van kracht was. Daarbij werkten ze van 07.00u tot 11.00u ’s morgens en melden ze zich daarna ziek.

Comments are closed.