Mathoera beschuldigt ex-minister Miranda van verduistering dienstvoertuigen politie

Ministeriële missie doet Boven-Suriname gebied aan
april 13, 2018
Radio10 Sportverslagen vrijdag 13 april 2018
april 13, 2018
Show all

Mathoera beschuldigt ex-minister Miranda van verduistering dienstvoertuigen politie

  • Mathoera beschuldigt ex-minister Miranda van verduistering dienstvoertuigen politie
  • Niet is minder waar zegt Minister Pengel

 

VHP-parlementariër Krishna Mathoera heeft een ernstige beschuldiging geslingerd naar het hoofd van ex-minister Jerry Miranda van Openbare Werken Transport en Communicatie.

Volgens Mathoera zou Miranda enkele voertuigen die door de politie ter reparatie zijn aangeboden niet hebben teruggegeven.

De voertuigen vonden hun weg naar vrienden en loyalisten van Miranda legt Mathoera uit in De Nationale Assemblee. Dit terwijl de politie snakt naar dienstwagen om de criminaliteit aan te pakken. Deze ernstige beschuldiging werd tegengesproken door de nieuwe minister op OWT&C.

Volgens minister Pengel is een vertekend beeld geschetst door Mathoera.

Ook zou het niet gaan om voertuigen waarvan de renovatiekosten te hoog zouden zijn.

In plaats van die als sloop te verkopen besloot Miranda volgens Pengel om een paar in rijdende staat te brengen door anderen te slopen:

Minister Patrick Pengel van Openbare Werken Transport en Communicatie die de uitspraken van VHP-parlementariër Krishna Mathoera naar het rijk der fabelen verwijst.

Volgens Mathoera heeft minister Miranda, de voorganger van minister Pengel gesjoemeld met voertuigen van de politie die ter reparatie werden aangeboden. Niets is minder waar zegt minister Pengel.

Comments are closed.