Nog meer instellingen gedwongen om rekening te openen bij SPSB
september 28, 2017
Nog geen duidelijkheid stappen BvL en ALS
september 28, 2017
Show all

Markt-Zuid heeft facelift gekregen

Morgen heropening en ingebruikname stands

Markt –Zuid aan de Willem Campagne straat heeft de afgelopen dagen een bescheiden facelift ondergaan. De afgelopen twee weken is niet alleen het terrein aangepakt, maar is met man en macht gewerkt aan het herstellen van een aantal ‘oude stands “op de markt.

Donderdag (vandaag) is een grote dag, want dan vindt onder toeziend oog van R.O. minister Edgar Dikan en Mike Nerkust, commissaris  van Paramaribo Noord-Oost, de her in gebruik name plaats van enkele units  onder de markt. Markt meester Cyrano Walker vertelt wat de afgelopen dagen aan werk is verzet in aanloop naar morgen.

Een aantal kleine Chinese ondernemers zullen op deze markt vanaf vandaag ook hun goederen en voedingswaar kunnen verkopen. Voor deze gelegenheid zal ook  China’s ambassadeur Zhang Jinxiong aanwezig zijn. Voor Marktmeester  Walker betekent de komst van de Chinese venters een toegevoegde waarde voor het marktgebeuren in Abra Broki en omgeving.

Cyrano Walker Marktmeester op Markt Zuid. Vandaag vindt de heropening plaats van een aantal verkoop stands van markt Zuid. Ook de vishal is in de afgelopen weken gerestaureerd.

Comments are closed.