M.A.S. traint bestuursambtenaren in controle vergunning veerbootdiensten

BVL en ALS protesteren tegen opstelling minister Ferrier
juli 12, 2018
Cotino in de bres voor universiteitsstudenten
juli 12, 2018
Show all

M.A.S. traint bestuursambtenaren in controle vergunning veerbootdiensten

23 bestuursambtenaren van twee commissariaten te weten Paramaribo Noord Oost en Wanica Noord West hebben met goed gevolg de training “controle vergunningsvoorwaarden veerbootdiensten voor bestuursambtenaren doorlopen.                       De bestuursambtenaren ontvingen hiervoor uit handen van de Maritieme Autoriteit Suriname(MAS) een certificaat.

Hierdoor zijn de getrainde bestuursambtenaren in staat om preventief en controlerend op te treden tegen boothouders, maar ook passagiers die zich niet aan de gestelde vergunningsvoorwaarden voor veerboot operaties willen houden. MAS directeur Michel Amafo is ingenomen dat de twee voornoemde commissariaten hun volle ondersteuning hebben gegeven aan de training van hun personeel.

De samenwerking tussen de MAS en de bestuursdienst vindt in een aantal gevallen reeds plaats. Alleen op het niveau van controle en naleving van regels voor veerbootdiensten, moesten de ambtenaren wat technische en capaciteit skills worden bijgebracht zegt trainer Gilbert Mussendijk. Hij maritieme administrator verbonden is bij de MAS.

En natuurlijk waren de geslaagden bijzonder blij met het behaalde resultaat. Radio10 sprak 3 deze bestuursambtenaren die de training “controle vergunningsvoorwaarden veerbootdiensten voor bestuursambtenaren’ met goed gevolg hebben doorlopen.

Een verslag van de activiteit van de MAS in verband met deelname van bestuursambtenaren van de commissariaten Paramaribo Noord Oost en Wanica Noord West aan de training controle vergunningsvoorwaarden veerbootdiensten.

De groep zal met werkers van de MAS streng toezien op onder andere de veiligheid van passagiers op de verschillende veerboot routes.

Comments are closed.