Leerlingen LBO Brokopondo kunnen 13 oktober les volgen

Adhin ondersteunt vereniging voor dyslexie
oktober 7, 2014
Laatkomers gaan tekeer bij afdeling Vervoer Minov
oktober 7, 2014
Show all

Leerlingen LBO Brokopondo kunnen 13 oktober les volgen

NV Grassalco heeft drie lokalen gebouwd voor ruim honderd leerlingen van LBO-school te Brokopondo. De lokalen en een toilettengroep zijn maandag opgeleverd. Arbeiders zijn hard bezig om de lokalen deze week te af hebben, waardoor de leerlingen vanaf 13 oktober les kunnen volgen.

Het Burger Informatie Centrum (BIC) Brokopondo meldt dat districtscommissaris Ivonne Pinas op zoek gegaan is naar bedrijven om een bijdrage te leveren aan de bouw van de leslokalen. Ouders hadden hun bezorgdheid geuit bij de dc. Tot nu toe heeft ze alleen medewerking gekregen van directeur Sergio Akiemboto van Grassalco. Hij heeft middelen vrijgemaakt om alvast drie lokalen in gereedheid te brengen.

Hoewel de lokalen nog niet helemaal af zijn, reageerden de dc, ouders en leerlingen opgelucht. Honderd jongeren zouden niet opgevangen kunnen worden op de school als er geen lokalen bijgebouwd zouden worden. Volgens starnieuws hoopt de DC dat vanaf volgende week de leerlingen de lessen zonder onderbreking kunnen volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.