Naarendorp blij met koopkrachtversterking ziekenhuizen
september 22, 2018
Verhoogde schadeloosstelling toch van kracht
september 23, 2018
Show all

Leden Stuiversvereniging gedecoreerd

In verband met het 121-jarig bestaan van de Stuiversvereniging in Suriname zijn vrijdag een aantal leden gedecoreerd, door vicepresident Ashwin Adhin. Het is de eerste keer dat leden van de vereniging deze eer te beurt is gevallen. Door de jaren heen is de organisatie uitgegroeid in wat nu opereert als een moderne uitvaartonderneming. De gedecoreerde leden zijn allen lijkendragers en lijkenwassers. Volgens de vicepresident geven ze uiting aan een roeping.

Na afloop van de ceremonie sprak Regina Bourne met de gedecoreerden, Arnold Stuart en Aloysius Cameron. Beiden toonden zich blij met het teken van waardering voor het werk dat niet voor eenieder is weggelegd.

Arnold Stuart en Aloysius Cameron die vrijdag in de Congreshal samen met andere leden van de Stuiversvereniging zijn gedecoreerd, met de eremedaille in zilver verbonden aan de Ere-orde van de Palm, de eremedaille in goud verbonden aan de Ere-orde van de Palm, en tot Ridder in de Orde van de Palm en Officier in de Ere-orde van de Palm.

Comments are closed.