SPA biedt verschillende samenwerkingsvormen
maart 3, 2020
Vandaag In Het Verleden – 3 maart 2020
maart 3, 2020
Show all

Leden hoofdstembureaus beëdigd

De leden van de hoofdstembureaus zijn dinsdag in het Lalla Rookh gebouw beëdigd. De ceremonie werd verricht door minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken. Voor alle 10 districten in het land zijn de districtscommissarissen benoemd tot voorzitter en- waarnemend voorzitter. Andere leden-en plaatsvervangende leden hebben ook een eed of belofte afgelegd. Volgens Noersalim zijn de hoofdstembureaus verantwoordelijk voor de verschillende verkiezingsprocedures en moeten ervoor zorgdragen dat alle processen in goede banen worden geleid. Met de beëdiging rust er een zware taak op hun schouders, zegt de bewindsman.

De beëdigde nieuwbakken voorzitters van de hoofdstembureaus zeggen zich ook bewust te zijn van de uitdaging die hun te wachten staat. Radio 10 sprak dc Margaretha Malonti van het Paramacca-gebied in Sipaliwini, Mike Nerkust, dc van Paramaribo Noord-Oost en de burgervader van het district Para, Armand Jurel.

Achtereenvolgend de dc’s Margaretha Malonti, Mike Nerkust en Armand Jurel, bij de beëdiging van de leden van de hoofdstembureaus, in het Lalla Rookh gebouw dinsdagmorgen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken ligt op schema met de organisatie van de aanstaande verkiezingen, zegt minister Noersalim.

Comments are closed.