HVB maakt zich zorgen over schuldpositie Staat
januari 2, 2019
Surinaams-Belgische diaspora organisatie DES gaat ‘Wij-Zij-gevoel’ doorbreken via events en kennisoverdracht
januari 2, 2019
Show all

LAUNCH SUPREME OP KANAAL 22.2

SUPREME is een nieuwe TV zender met een unieke identiteit, die de Surinaamse kijker serieus neemt.

 

22.2 SUPREME TV is het initiatief van Odette Miranda, eigenaar en Managing Director van Chetskeys en Werner Duttenhofer Jr. aandeelhouder en Managing Director van Radio 10. Met hun rijke media achtergrond als basis, zijn de krachten gebundeld en is SUPREME opgericht.

 

Na een testfase van 5 maanden, gaat SUPREME vandaag, 18 december 2018, officieel van start. De uitzending is van zondag t/m donderdag van 06u tot 00u en vrijdag en zaterdag van 06u – 02u, via kanaal 22.2!

 

De slogan  2 Entertain 2 Inform 2 Inspire vat het doel van SUPREME pakkend samen.

SUPREME is een nieuwe zender met een unieke identiteit, die zich onderscheidt van anderen door kwalitatieve content, een sterk format en een transparante programmering. Op SUPREME mag je rekenen op leuke, ontroerende, komische, informatieve, leerrijke en bovenal lokaal geproduceerde TV pr­ogramma’s.

SUPREME Programma’s

In het eerste seizoen dat begint op 1 januari 2019 gaan wij van start met 5 eigen SUPREME programma’s.

Dans

Jong geleerd is oud gedaan. ‘Dans’ is een programma voor jongens en meisjes die thuis de nieuwste ‘dance moves’ leren van Surinaamse dansprofessionals.

 

De Grijze Tafel

Wat gebeurd er als je 3 generaties vrouwen aan tafel zet? De grijze tafel is een talkshow met 3 Surinaamse vrouwen die elk vanuit hun eigen generatie perspectief (20+, 40+ en 60+) spreken over het leven en alles daaromheen.

 

Do You Think You Can Cook?

Surinamers hebben een speciale band met eten. ‘Do You Think You Can Cook’ is een reality programma waarin 2 deelnemers het tegen elkaar opnemen om het gerecht van een professionele Surinaamse chefkok zo goed mogelijk na te maken.

De Leukste School van Su

De naam zegt het al. ‘De leukste school van Su’ is een programma voor jong en oud waarin youtubers FeWiejj en Siris op hun eigen humoristische wijze op zoek gaan naar de leukste middelbare school van Su. Leerlingen mogen hun eigen school voordragen.

Magic 10 on SUPREME

Het meest populaire radioprogramma van Radio 10, de MAGIC 10 hitlijst op SUPREME, gepresenteerd door Raúl en Jo.

Feestprogrammering

In de periode van 18 december t/m 1 januari heeft SUPREME een speciale programmering, afgestemd op het seizoen.

Tijdens ‘My Favorite Season’ wordt je van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat getrakteerd op de nieuwe en klassieke kerstfilms en concerten.

Na de kerstdagen, houd de popcorn maar klaar, want dan staat iedere dag een andere franchise filmreeks op het programma, te beginnen met de Fast and the Furious 1 t/m 8.

Voor de verdere programmering,  volg onze Facebook page, You Tube channel en Instagram.

Comments are closed.