Landelijke voorlichtingscampagne voor vaccinatie tegen Covid-19 gaat van start

Sportverslagen – 9 maart 2021
maart 9, 2021
Werkneerlegging bij Milieu-inspectie
maart 9, 2021
Show all

Landelijke voorlichtingscampagne voor vaccinatie tegen Covid-19 gaat van start

De nationale voorlichtingscampagne voor vaccinatie tegen Covid-19 is gisteren officieel van start gegaan. De Libi Langa-campagne heeft ten doel om alle misconcepties rond Covid-19 en het vaccine weg te nemen en de samenleving te stimuleren om zich te laten inenten.

De campagne wordt uitgevoerd door de Backlot. Directeur Hennah Draaibaar zegt zelf het goede voorbeeld te geven door zich vandaag te laten vaccineren. Een verjaardagscadeau aan zichzelf:

De kickoff van de campagne is gegeven door president Chan Santhoki. Hij zegt zich ook te zullen vaccineren. Het wachten is op de instructies van zijn medische adviseurs. Aangezien hij niet al te lang terug zelf besmet raakte met het coronavirus, heeft zijn lichaam voor nu nog voldoende antistoffen tegen het virus:

Het staatshoofd doet een beroep op alle gezondheidsinstanties om ervoor te zorgen dat de vaccinatiecampagne opgevoerd wordt. Het zou volgens hem jammer zijn dat de vaccins gedoneerd zouden moeten worden aan bevriende naties, omdat de vervaldatum zou naderen:

President Chan Santokhi gisteren bij de kick-off van de landelijke voorlichtingscampagne in verband met de vaccinatie tegen Covid-19.

Comments are closed.