KTPI definitief uit samenwerking met V7

Suriname in potentie derde grote leverancier van sukade
februari 16, 2015
Omstandigheden Centrale markt Paramaribo slecht voor voedselveiligheid zegt minister Algoe
februari 16, 2015
Show all

KTPI definitief uit samenwerking met V7

Partij Soemita verder met PDO van Waldi Nain

De KTPI is zondagavond uit het samenwerkingsverband V7 gestapt. KTPI-voorman Willy Soemita deelde Chandrikapersad Santokhi in VHP-partijcentrum De Olifant mee, dat hij niet instemt met de toebedeelde posities binnen V7 en dat daarover praten geen zin meer heeft.

Ook de samenwerking op regionaal niveau is stopgezet. “Als er geen ruimte meer is voor de KTPI op de kandidatenlijst, dan moeten we als vrienden, als familie en als Surinamers uit elkaar gaan. We wensen elkaar alle geluk en wijsheid toe”, aldus Soemita tegenover de aanwezige pers.

Voorzitter van de VHP en V7-coordinator Santhoki laat weten dat het logo van V7 zal veranderen, aan de naam wordt echter niet gesleuteld. Dit was van tevoren afgesproken zegt Santhoki.

Intussen is bekend geworden dat de KTPI, al een nieuwe partner heeft gevonden in de Partij voor Democratie en Ontwikkeling(PDO) van Waldi Nain. De PDO heeft eerder gesprekken gevoerd met de Mega Combinatie voor samenwerking. Soemita sluit, behalve V7, geen enkele samenwerkingsoptie uit. Die mogelijkheden worden naar verluidt later vandaag besproken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.