Korpschef Tjin Liep Shie officieel vertrokken bij politieorganisatie

Vete ex-minnaars eindigt in dodelijke steekpartij
oktober 24, 2015
Kong Go, de ultimate no 1 song on Magic
oktober 24, 2015
Show all

Korpschef Tjin Liep Shie officieel vertrokken bij politieorganisatie

Begint maandag als directeur Operationele Diensten

Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft vrijdag officieel afscheid genomen van de politie- organisatie die hij zijn hele carrière heeft gediend. Tjin Liep Shie heeft de officieren van het Korps Politie Suriname zelf geïnformeerd over zijn vertrek naar het ministerie van Justitie en Politie waar hij zal functioneren als waarnemend directeur Justitie en Politie. Het verzoek om deze functie te bekleden werd door de minister van Justitie en Politie aan hem gedaan.

De korpschef heeft de officieren bedankt voor de goede samenwerking gedurende zijn loopbaan bij de politie en als korpschef. De voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB) heeft de korpschef namens alle leden succes toegewenst in zijn nieuwe functie.

Tjin Liep Shie draagt het roer over aan de plaatsvervangend korpschef commissaris Agnes Daniël die zal waarnemen in deze functie. Commissaris Daniël zei te rekenen op de volle ondersteuning van alle leden van de politieorganisatie. Zij is ervan overtuigd dat wanneer de handen in elkaar geslagen worden om het werk samen te doen het Korps Politie Suriname (KPS) grotere hoogtes zal bereiken.

De Bond Burgerpersoneel Korps Politie Suriname en de Surinaamse Politie Bond zijn ook formeel door de terugtredende korpschef in kennis gesteld van zijn vertrek.

Ook de afdeling Public Relations bedankte de korpschef voor de goede samenwerking en wenste hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.

 

 

Comments are closed.