Sport 7 december
december 7, 2013
Ronald Snijders brengt ode aan Nelson Mandela in speciaal lied
december 7, 2013
Show all

Korps Politie Suriname

Politie op zoek naar inbreker 

In de nacht van woensdag 30 op donderdag 31 oktober van dit jaar is een inbreker een roti shop binnen gedrongen en heeft daaruit energiedranken van het merk “Effect ”en fruitdranken van het merk Jumex weggenomen . De roti shop staat aan de Dr.Sophie Redmondstraat. De dief is de zaak binnen gedrongen nadat hij de toegangsdeur geforceerd had.  Deze inbreker is vast gelegd op een veiligheidscamera. De inbreker was met ontbloot bovenlijf waardoor te zien is dat hij op zijn rechter schouder een tatoeage heeft dat een marihuanablad voorstelt.

De politie doet een beroep op de samenleving om bij herkenning van deze dief die informatie door te spelen aan de recherche van het politie bureau Nieuwe-Haven op de telefoonnummers 403645 of 402736, de Centrale Meld Kamer op het nummer 115 of het dichtstbijzijnde politie bureau.

 

 

Kisten met drug aangetroffen onder een schip

Na verkregen informatie heeft de Anti Narcotica-Brigade ,bijgestaan door onder andere de afdeling maritiem van de politie en de Maritieme Autoriteit van Suriname(MAS)twee metalen kisten vol met marihuana(zogenaamde “Yami”) in beslag genomen. De twee kisten waren vast gemaakt onder een schip,die vanuit Jamaica naar Suriname gevaren was. Met behulp van duikers is het gelukt om de kisten vanonder het schip los te krijgen. In belang van het onderzoek is het schip aan de ketting gelegd. In deze zaak is nog niemand aangehouden. Uit de kisten is in totaal 100.600 gram  marihuana gehaald. De boot is op woensdag 4 december 2013 in Suriname aangekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.