Dagbladen overzicht
december 4, 2013
SWM wil met centrale visie 2014 waterbedrijf beter positioneren
december 4, 2013
Show all

Korps Politie Suriname

Voortvluchtige drugsverdachte opgepakt

De 37 jarige R.M. is op donderdag 29 november door leden van de Anti Narcotica Brigade aangehouden. De aanhouding vond plaats te Weg naar Zee. R.M. werd sedert 2010 opgespoord voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Hij moet betrokken zijn geweest in een poging tot uitvoer van ongeveer 18 kilogram cocaïne verstopt in Massala. De drug zou vanuit Suriname naar Nederland verscheept worden. Een comparant van R.M. is eerder aangehouden en is inmiddels berecht. Hij zit een gevangenisstraf uit. R.M. is  in verzekering gesteld.

 

 

Vermoedelijke drugshandelaren aangehouden

De 28 jarige J.A. en zijn comparant de 29 jarige G.S. zijn door de politie aangehouden,nadat 12.7 gram cocaïne en 7.3 gram marihuana bij hun gevonden is. Deze verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld en de drugs is in beslag genomen. De zaak is in onderzoek bij de Anti Narcotica Brigade.

Op maandag 2 december zijn in twee afzonderlijke gevallen een man en een vrouw aangehouden voor overtreding van de Wet verdovende Middelen. Te Uitkijk is de 27 jarige A.G. aangehouden nadat 31 wikkels met marihuana in het plafond van haar woning zijn aangetroffen. De 31 wikkels marihuana hebben een gewicht van 60 gram. In het district Para is de 53 jarige E.J. aangehouden nadat 2,1 gram hasj, 19,5 gram cocaïne en 166 gram marihuana bij hem zijn aangetroffen. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld en de drugs zijn in beslag genomen. De zaak is in onderzoek bij de Anti Narcotica Brigade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.