Tijdelijk zaakgelastigde Ernst Noorman benoemd tot ambassadeur
november 29, 2013
Belastend archief Britse koloniën vernietigd
november 29, 2013
Show all

Korps Politie Suriname

Verkeersbarometer stijgt naar 70.

De 26 jarige duo-rijder Randhierkumar.Mahangoe is op woensdag 27 komen te overlijden aan letsels,welke hij eerder had opgelopen bij een verkeersongeval.Het ongeval vond plaats op 8 november op de kruising van de Hiraweg en de Frederickshoopweg.Randhierkumar zat als duo-rijder op een bromfiets.Gekomen ter hoogte van de bovenvermelde kruising kwamen zowel de bestuurder,als de duorijder door tot nu toe onbekende redenen op het wegdek te vallen. Mahangoe  liep hierbij zware letsels op .Hij werd opgenomen in het ziekenhuis,alwaar hij op 27 november kwam te overlijden .Zijn lichaam is door de Politie na overleg met het Openbaar Ministerie voor verder onderzoek in beslag genomen.

 

Verdachte wordt opgespoord voor oplichting

Sergio Spong (foto KPS)

De 38 jarige Sergio Spong wordt opgespoord omdat hij verdacht wordt van oplichting. Deze verdachte heeft personen doen geloven dat hij brandstof, tegen  voor hun gunstige prijs,  kon laten importeren uit Curaçao.  Met dit verzonnen verhaal wist Spong zijn slachtoffers ertoe te bewegen om hem geld te geven. Sergio Spong is  van gemengd ras, heeft een lichtbruine huidskleur  en  is fors gebouwd.

 

Verdachte heeft zich aangemeld

Erica Pinas (foto KPS)

De verdachte Erica Pinas heeft zich vandaag aangemeld bij de recherche van het politie bureau Nieuwe- Haven. Zij wordt,samen met een man, verdacht van oplichting of verduistering. Zij en haar comparant hem doormiddel van een list een man ertoe bewogen om hun een geldsbedrag in Surinaamse dollar te geven. Pinas is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.