Sport 05 januari
januari 5, 2014
Today in Pop History
januari 6, 2014
Show all

Korps Politie Suriname

Korps politie Suriname

Afdeling:Publiciteit en Informatie Dienst

5 januari 2014

 

Kettingdief door burgers aangehouden

Een 27-jarige halskettingdief heeft gistermorgen aan de Indira Ghandiweg, terhoogte van Goede verwachting, een jonge vrouw beroofd van haar gouden halsketting.  Kort na zijn daad is deze dief door burgers aangehouden en overgedragen aan de politie van bureau Latour.  De kettingdief Ernesto H. heeft bij zijn aanhouding klappen moeten incasseren. Hij is niet zwaar gewond geraakt. Hangende het onderzoek is Ernesto H. in verzekering gesteld. De halsketting is terug gevonden.

 

Kettingdief door burgers aangehouden en zwaar mishandeld

De 27-jarige halskettingdief Melano K. is gisteren, rond middernacht, door burgers aangehouden en zwaar mishandeld te Goede verwachting. Een burger stelde een politie ambtenaar op de hoogte van het feit dat een dief door burgers mishandeld werd in een bosgasche. De politieman ging op onderzoek uit en trof Melano K. zwaar gewond aan. Nader onderzoek verricht door de politie van bureau Latour heeft het volgende naar voren gebracht. Gisteren, rond middernacht,  ging Melano aankloppen bij de woning van een kennis van hem aan de Goede verwachting. De 67-jarige vrouw van Melano’s kennis  deed de deur open. Darbij droeg zij een gouden ketting om haar hals. Haar man,de kennis van Melano, was wel thuis maar was al in diepe rust. Volgens verklaring van de vrouw zij Melano dat haar ketting mooi was waarna hij die van haar hals wegrukte. Vervolgens rende hij weg. De vrouw riep gelijk om hulp en buurtbewoners schoten haar te hulp. Het gelukte enkele burgers om Melano aan te houden waarna hij mishandeld werd. Hij liep kapverwondingen op en ook een sleutelbeen fraktuur. De halsketting is terug gevonden op Melano. Na medische behandeling is hij hangende het onderzoek in verzkering gesteld.

 

Woning vermoedelijk in brand gestoken

Een woning gelegen aan de Commissaris Weythingweg is gistermiddag vermoedelijk in brand gestoken door de hoofdbewoner. De brand werd ontdekt kort nadat de hoofdbewoner S.S. vertrokken was. Daags daarvoor en de dag van de brand had hij ruzie gehad met zijn vrouw waarbij hij  kledingstukken van haar in brand gestoken had. Er was niemand in de woning toen de verdachte die verliet. Dezelfde avond is hij door de politie van Leiding 9A aangehouden. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.

 

16-jarige bromfietser overleden

De 16-jarige bromfietser Mohamed Sharief Salarbaks is vanochtend vroeg overleden nadat hij in botsing was gekomen met een autobestuurder. Deze botsing vond plaats aan de A.K. Durga Shawweg in het district Nickerie. Voorlopig onderzoek heeft het volgende naar voren gebracht.  Salarbaks reed op zijn bromfiets over de A.K. Durga Shawweg komende vanuit de richting van Waldeck en gaande in de richting van Nieuw Nickerie. Een auto reed voor hem over dezelfde weg. De auto werd bestuurd door een vrouw. Op een gegeven moment wilde de vrouw rechtsafslaan in een weg. Zij bracht  haar auto tot stilstand om zodoende het achter haar komend verkeer voorrang te verlenen. De bromfietser Salarbaks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.