Politieambtenaren gehinderd en mishandeld bij het uitvoeren van hun werkzaamheden
december 31, 2013
Sport 31 december
december 31, 2013
Show all

Korps Politie Suriname

Dinsdag 31 december 2013

 

Politie Tammanredjo ondergebracht in nieuw bureau 

De minister van Justitie en Politie Edward Belfort  en de politie chef  Humphrey Chin Liep Shie hebben gistermorgen officieel het nieuw gebouw  in gebruik genomen waarin de politie van Tamanredjo gehuisvest zal zijn. Dit bureau staat te Richelieu in het ressort Tamanredjo.

 

Schot gelost op een man

Vanochtend heeft iemand geschoten op een man aan de Jovalstraat te Rijsdijk. Het slachtoffer maakte de deur van zijn woning open om zijn dochter binnen te laten toen er geschoten werd. Er is vanuit een bosschage op het slachtoffer geschoten. Het slachtoffer is aan een van zijn armen geraakt. Er is waarschijnlijk met een jachtgeweer geschoten. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie werkt aan het zichtbaar maken en aanhouden van de verdachte.

 

Voetganger overleden

Een voetganger bekend als Jimmy Tjon is in de nacht van 29 december aangereden door een buschauffeur op de Kwattaweg. De voetganger raakte ernstig gewond en werd voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis. Gistermorgen is hij in het ziekenhuis overleden. Deze man is de 76e verkeersdode voor dit jaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.