Sport 15 januari
januari 15, 2014
Bestuurskundige Boldewijn: ‘Steeds veranderen beleidsdoelen en log overheidsapparaat resulteren in slechte uitvoeringscapaciteit’
januari 15, 2014
Show all

Korps Politie suriname 15 januari

Korps Politie Suriname

Publiciteit en Informatie Dienst

 

De lichamen van twee van de verdronken mannen zijn intussen uit de Marowijne rivier gehaald. Het gaat in deze om de lijken van de 46-jarige Ruben Akruma en de 26-jarige Raoel Amania. Het ontzielde lichaam van de 18-jarige Silva Kwasi is nog niet geborgen.

 

Zaken in onderzoek bij de politie van het bureau Nieuwe-Haven

 De Politie van het Bureau nieuwe Haven heeft op vrijdag 10 januari de 37 jarige verdachte George D. aangehouden. George D. wordt verdacht van diefstal van een goudwinningmachine. Er is aangifte hierover gedaan bij de politie van Brokopondo. Hangende het onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld .

De politie van bureau Nieuwe Haven heeft eveneens op zaterdag 11 januari samen  met andere politie eenheden de 36 jarige verdachte  Rodney, B. aangehouden. De aanhouding  vond plaats op de hoek van de Hoge- en de Van Idsingastraat. Op hem heeft de politie aangetroffen 36,4 gram marihuana en een fijnweger. Ook een voertuig is in beslag genomen. Rodney B. wordt verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen en is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Wetsdienaren van dit bureau hebben op zondag 12 januari, na een tip, twee verdachten aangehouden. Het gaat in deze om de 34-jarige Eric A. en de 29- jarige Deza A. Op dit tweetal is een groot deel van buit gemaakte goederen terug gevonden. Het gaat om een groot aantal sieraden, een cirkelzaag en een I-pad, die ongeveer een week geleden zijn buitgemaakt bij een  inbraak in een juwelierszaak  aan de Ladesmastraat. De verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld .

 

Vermiste Pricella Koningsbloem terecht

De vermiste Pricella Koningsbloem van wie opsporing was gelast door de Procureur-generaal is terecht. Pricella vertrok op donderdag 19 december 2013 van huis en meldde zich samen met haar moeder op dinsdag 7 januari 2014 op het politie bureau te Lelydorp.

 

Gewapende roofoverval in Charlesburg

Aan de Boontjediefstraat in Charlesburg hebben drie gewapende mannen dinsdagmiddag een importbedrijf overvallen. Politie-inspecteur Humphrey Naarden bevestigt de roof en meldt verder dat de mannen de overval pleegden met jachtgeweren en iets meer dan SRD 50.000 buitmaakten. De politie van Munder is hard op weg de verdachten op te sporen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.