Ruimtetelescoop Gaia gelanceerd
december 19, 2013
Sport 19 december
december 19, 2013
Show all

Korps Politie Suriname

Natuurlijke dood

Een man is op zondag 15 december dood is aangetroffen in een auto aan de Gravenberchstraat. Het gaat om de heer Dennis Kruiner. De heer Kruiner is niet om het leven gebracht.  Sectie heeft uitgewezen dat het om een natuurlijke dood gaat.

 

Naam vermoedelijke inbreker bekend

De naam van de vermoedelijke inbreker,  die in de vroege ochtend van zondag 16 december is dood geschoten, is bekend. Zijn naam is  Marlon Main en hij is 28 jaar oud geworden. Main is eerder met de politie en met de justitie in aanraking gekomen ter zake diefstal doormiddel van geweldpleging en het opgeven van een valse naam.

 

Drie mannen aangehouden voor vrijheidsberoving en openlijke geweldpleging

De 45-jarige Jimmy W. zijn zoon Diego W.(23 jaar) en een vriend Jurman H.(49 jaar) zijn vandaag in de vroege ochtend aangehouden door de politie. De drie verdachten hebben twee jongemannen te Nieuw Charlesburgweg mishandeld en tegen hun wil weggevoerd in een auto. Daarbij is een van de slachtoffers in de kofferbak van de auto geplaatst. De vader van een van de slachtoffers zag hoe zijn zoon ontvoerd werd en ging de verdachten achterna. Hij maakte contact met de politie en gaf aan dat zijn zoon en de andere jongeman een woning waren binnen gesleurd ergens achter de Cultuurtuinlaan. De politie heeft terstond gereageerd op de melding. De slachtoffers zijn bevrijdt uit handen van de verdachten en de verdachten zijn aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder. De verdachten zijn van mening dat de twee jongemannen hun bromfietsonderdelen gestolen hebben. Intussen is Jimmy W. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zijn zoon en de vriend zijn na verhoor heen gezonden.  In verband met deze zaak worden nog 2 mannen als verdachten opgespoord omdat zij vermoedelijk ook betrokken zijn geweest bij de vrijheidsberoving van de twee slachtoffers. De politie van Munder onderzoekt deze zaak.

 

Schietpartij en suïcide te Livorno

De 50 –jarige Radjindernath Ramcharan heeft vandaag de hand aan zich zelf geslagen met behulp van een jachtgeweer. Hij schoot eerst op zijn jongere broer voordat hij zich zelf dood schoot. De broers hadden een slepende ruzie. Die ruzie is vandaag geëscaleerd. De jongere broer heeft een schampschot opgelopen en verkeert buiten levensgevaar. De schutter is ter plaatse overleden. Het geweer is hangende het onderzoek in beslag genomen.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.