Vandaag in het Verleden
januari 4, 2014
Wijdenboschbrug gesloten voor ‘Bigi Broki Waka’
januari 4, 2014
Show all

Korps Politie Suriname 04 januari

Weg afsluiting

Het Korps Politie Suriname maakt  hierbij bekend dat op Zondag 5 Januari 2014 voor de elfde keer door de stichting “Bigi Broki Waka” dit gelijknamige evenement zal worden gehouden over de J.A. Wijdenboschbrug. In verband hiermee zal de wijdenboschbrug op zondag 5 januari 2014 van 07.00 tot 10.00 uur voor alle rijverkeer in beide rijrichtingen worden afgesloten. Spoed en /of noodgevallen kunnen worden doorgegeven aan de politie geposteerd bij de verschillende verkeersomleggingen.

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de aanwijzingen van de politie terplekke stipt op te volgen.

 

 Alleen bijzonder vervoer mag bij wet rijden met sirene en zwaailichten

De wet is heel helder en duidelijk met betrekking tot motorrijtuigen waarmee met zwaailichten en loeiende sirenes gereden mag worden op de openbare weg. Het zijn motorrijtuigen ten dienste van de politie, de brandweer , de ambulance en de militaire politie. De zwaailichten dienen in de kleuren rood, oranjerood of blauw te zijn . Uiteraard moeten bestuurders van deze motorrijtuigen overtuigd zijn van de door de andere weggebruikers aan hen geboden vrije doorgang.

Bestuurders van Privé voertuigen of bedrijfsvoertuigen, die rijden met verschillende kleuren zwaailichten op openbare wegen, zullen met onmiddellijke ingang worden beboet. Ook de gepantserde auto,s belast met geldleveringen mogen niet afwijken van deze regel  Zij dienen zich normaal te verplaatsen op de wegen en anderen niet dwingen om voor hen uit te wijken . Er is geen toestemming verleend , aan anderen dan aangegeven in de wet om van deze regel af te wijken.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.